10 februarie 2007

Happy faces quilt

Primul meu quilt a fost un jeans rag quilt. De atunci s-a cam lasat linistea peste proiectele de dimensiuni mari. Deci merita un remember.

10 comentarii:

Teodo spunea...

BELLISSIMA!!!!!I send you my mail with a mail. ciao ciao

Shelina spunea...

This is a very pretty quilt - what a good idea to do different quilting inside it. When I made a rag quilt, I only put x'es in the center.

Paulina Baeza Creadora Textil
hechoamano9@gmail.com @taller_muy_freak
spunea...

Nice job,creative,a good idea to me.ah,beautiful works with the colors .visit me.

Anonim spunea...

Draga mea, eu recunosc ca nu auzisem de rag quilt pana acum! Poti tu pune poza quiltul tau si o definitie pe dictionarul de pe preferate.net? Pentru cei ca mine, care nu cunosc subiectul:)

Anonim spunea...

Ma bucur sa revad acest quilt, mi-a placut de prima data l-ai aratat. Elena

Shelina spunea...

This is a beautiful denim quilt. I like all the different quilting designs. I've made a rag quilt made out of flannel only. I do have enoughe extra jeans, maybe I should make a rag quilt like yours also. What size squares did you use?

Unknown spunea...

Foarte frumos acest quilt!!! Mi-a placut asa mult incit am inceput sa string toti blugii din casa si de la prieteni! :) Totusi, nu prea stiu de unde sa incep! :( Cum ai facut sa iasa asa dantelat? SPune-mi si mie, te rog cum l-ai realizat, daca nu te superi! Multumesc in avans!

QUILT UNIVERS spunea...

Cu mare placere. Trimite-mi adresa de mail si iti dau toate detaliile

marrya spunea...

Foarte frumos... o idee geniala, ce bine ca nu am aruncat blugii cei vechi si rupti poate fac si eu candva o opera de arta:) Daca sunt fata cuminte imi explici si mie cum ai realizat modelul???

QUILT UNIVERS spunea...

Cu mare placere Marrya. Trimite-mi adresa ta de mail. Pe blogul tau nu am gasit-o.

 

Powered by Blogger