09 decembrie 2007

expo Casa Schiller

In data de 07.12.2007 a avut loc vernisajul primei expozitii a Asociatiei Romane de Patchwork.

Vremea in Bucuresti era mohorata, ploua si era ceata. Asa a inceput aventura mea: cu un afis pe care nu l-am vazut cand am ajuns la Casa Schiller (probabil de emotie), cu o intampinare telefonica scurta si la obiect (tu cine esti?) din partea Adinei...urmata de imbratisari calde si pupaturi de bun venit,.. cu peticele (Dora, Geta, Mircea sotul Getei, Ela, Carmina, Julieta) care, din fericire, m-au recunoscut si cu care am trecut imediat la treaba. Timpul era foarte scurt.
Impresiile la cald le-ati savurat de la Julieta si de la Elena, asa ca cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa las imaginile sa vorbeasca.


Toate momentele frumoase, surprizele, bucuria revederii cu fetele s-au risipit mult prea repede. As da cu placere timpul inapoi, as lua un scaun, m-as aseza intr-un colt si as privi...sa ma satur.

La plecare am observat ca, pe "Caietul de impresii" atat de frumos imbracat in straie de sarbatoare, erau deja scrise primele impresii ale vizitatorilor...

Acestea, impreuna cu tragerea biletului castigator la tombola organizata in scop caritabil si donarea banilor stransi, cu siguranta le vom savura impreuna la finalul expozitiei, in ianuarie.
Alte link-uri cu fotografii de la peticele:Geta, Sanda, Elena, Dora

5 comentarii:

Petit Patch spunea...

Daniela , multumesc pentru reportaj, l-am adaugat în link pe blogul grupului.
M-am bucurat sa te aud la telefon, pupici, Smaranda

Anonim spunea...

Daniela, ma bucur ca te-am cunoscut la Bucuresti! A fost o ocazie nemaipomenita, dar sper sa fie si altele pentru noi...Ca de obicei ai conceput un articol excelent!
Numai bine va doresc
Sanda

Anonim spunea...

Ai facut un super-slide cu pozele, m-am luat si eu dupa tine si am completat blogul meu cu poze.

Ma bucur ca ne-am reintalnit !
Si ca ti-a placut pizza hawaiana ! Trebuie sa ne mai intalnim in Bucuresti, ca cea din Brasov nu e asa buna.

Si trebuie sa il aduci si pe CORNEL. Data viitoare poate vom avea mai multi soti cu noi, asa ca nu se vor plictisi.
Geta

@irina_sweet_home spunea...

aaa,fetelor, sunteti in Bucuresti si nu stiam nimic :( (Dora e inca aici?).Poate vin si eu sambata la expozitie, e deschis?
preiau stirea :)

Teodo spunea...

Daniela buon Natale a te e ai tuoi cari.
ciao ciao

 

Powered by Blogger