03 decembrie 2010

Expozitia Asociatiei Romane de Patchwork 2010

Conform traditiei, Casa Schiller din Bucuresti va gazdui si in acest an frumoasa expozitie a Asociatiei Romane de Patchwork. O poveste frumoasa care a inceput in 2007 si pe care o rescriem an de an cu personaje si intamplari vechi si noi. Va asteptam alaturi de noi la vernisaj, pe data de 10.12.2010, ora 17,30.Va asteptam cu drag si la tombola organizata ca in fiecare an de membrele Asociatiei Romane de Pachwork, a carei presedinta este Adina Popescu. Quiltul oferit anul acesta pentru tombola este un foarte frumos quilt traditional cu stele cu dim. 2,25x1,80 m, realizat de fetele din asociatie din sute de petice si matlasat manual de Ela.Cumparati un bilet pentru tombola! Va veti oferi sansa de a castiga acest minunat quilt si veti oferi, alaturi de noi, putina bucurie unor copii orfani.

„Stele pentru viitor” este titlul proiectului special organizat in scop caritabil la Targul Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles, in perioada 2-24 decembrie, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00.Va multumim si va asteptam cu drag!

3 comentarii:

Ela spunea...

O poveste frumoasa dintr-o carte de povesti,care speram sa aiba tot mai multe file!

QDO spunea...

Apreciez timpul alocat frumoasei postari!

Alexandra spunea...

Felicitari pentru participare si pentru faptul ca esti una dintre cele care a ajuns la a IV-a editie impreuna cu expozitia!

 

Powered by Blogger