21 februarie 2007

Utopie

Imi doresc o lume in care copiii sa nu mai fie obligati sa supravietuiasca din cersit. O lume in care fiecare copil are sperante si perspective. O UTOPIE???

"Abuzul grav al copiilor in propriile lor familii sau in institutii, saracia extrema, lipsa serviciilor sociale adaptate nevoilor acestor copii au dus la cresterea numarului de copii care traiesc in strada" ... "Salvati copiii"

...pe mine m-a impresionat foarte mult fotografia acestui copil...si am simtit ca trebuie sa fac aceasta carticica trista. O las sa-si spuna singura povestea.

11 comentarii:

Teodo spunea...

BELLISSIMA! ciao ciao

Anonim spunea...

Draga mea, fiecare mama viseaza la o lume mai bun, si nu inteleg de ce totusi ramane o "utopie". Poate ar trebui sa ne centralizam mai bine gandurile, si sa nu mai folosim cuvantul "utopie", sa ne spunem ca "asa va fi", pentru ca forta mai mare decat dragostea mamelor nu exista pe lumea asta. "Povestea" cartii tale e mult prea trista...

Anonim spunea...

Da, Corina, este o bucatica trista din realitatea care ne inconjoara. Din pacate asta nu o putem schimba doar visand. Ea cere implicare.

Prietena mea este presedinta la "Salvati copiii", copiii sunt voluntari in organizatie si, astfel, am vazut mai de aproape totul.

Dora spunea...

e foarte sugestiva carticica ta si imi place mult cum ai realizat-o. Chiar, cum ai realizat-o ? :))
Cu ce ai pictat-o? Nu pot sa spun decat ca esti foarte talentata! si mereu o surpriza pentru mine.

Anonim spunea...

Tot ce mi-am dorit a fost sa transmit mai departe acest "mesaj". Gestul copilului "vorbeste" despre sufletul lui. Dora, am schitat conturul pe o bucatica de avalon si apoi am cusut si quiltuit cu harbuletul meu de masina, care imi testeza limita rabdarii de fiecare data.

Anonim spunea...

Daniela, esti o adevarata maestra! Chestia este ca aceasta "Utopie" este cu adevarat un "art quilt"!
Ce vrei sa faci cu acest tablouas? Il trimiti Smarandei, sau il vinzi ca un gest de sprijin pentru Salvati Copiii? In orice caz, esti o deschizatoare de drumuri, iar viziunea ta este deosebita - pentru tine sa fii artista nu mai este o Utopie.

Petit Patch spunea...

Daniela sânt impresionata de creatia ta si trista vazând acest copilas ... sa speram ca peste câtiva ani nu vor mai fi pe lume copii tristi si abandonati... eu fac parte din cele care n-au avut sansa sa aibe un copil pe care
sa-l mângâie si sa-l rasfete si
mi-e greu sa înteleg ca exista pe pamânt parinti care-i aduc pe lume si apoi îi abandoneaza...Smaranda

Anonim spunea...

Daniela, nu am cuvinte sa spun cat de mult m-a impresionat carticica ta. Trecand peste modul iscusit in care ai realizat-o, mesajul ei este deosebit de sugestiv. Esti foarte originala in ceea ce faci si ca tehnica si ca tema. Te admir! Elena

Anonim spunea...

E foarte expresiva imaginea. Ei, din pacate exista si astfel de lucruri triste in lume. Dar realizarea artistica e cu adevarat remarcabila.

La Bastidane (Nathalie Locquen) spunea...

C'est magnifique

Anonim spunea...

Super!! As vrea si eu poza daca nu te superi ...la adresa de mail aly_dream91@yahoo.com .. pt ca nu am reusit sa o gasesc la site-ul indicat! iti multumesc f mult! :)

 

Powered by Blogger